Dierenverhalen

 

  

Hieronder staan een aantal praktijk verhalen van readingen die met toestemming van de eigenaar geplaatst mochten worden en die een goed beeld geven wat je van een reading kunt verwachten.

Naast de foto's staat een korte introductie en door op de foto te klikken kunt u naar het volledige verhaal toe; de vragen die gesteld zijn, de volledig tekst van de reading en tenslotte een reactie van de eigenaar.

Ik nodig je graag uit om deze verhalen te lezen.

 

Het verhaal van DINCKY


Dincky is een Westy van 6 jaar oud en woont bij haar baasje Karin in hun net nieuwe huisje. Een lief, enthousiast en vooral gevoelig hondje die alleen het allerbeste met haar baasje voor heeft. Ze houdt alles goed in de gaten en is heel graag bij haar in de buurt.
Karin wilde graag weten wat er bij Dincky speelde en of ze gelukkig was.
Het verhaal van KAYLINN


Kaylinn is het 8 jarige paard van Yvonne. Ze is een hoog gevoelig paard en heeft een hele speciale band met haar baasje. Ze hebben elkaar heel veel te leren. Maar bovenal mogen ze in dit leven van elkaars gezelschap genieten. Naast een paar vragen was Yvonne erg benieuwd naar wat Kaylinn zelf te vertellen had.
Het verhaal van NIKKI


Nikki is het prachtige, bijzondere en lieve paard van Karin. Ze zijn beiden vriendinnen voor het leven en wat zullen ze veel van elkaar leren. Ze zijn elkaars steun en toeverlaat en wat Karin vooral wil weten is hoe het met Nikki gaat en wat ze graag aan Karin kwijt wil.

Het verhaal van TIJGER


Tijger was al enige tijd overleden. Zijn leeftijd is niet bekend, want Tijger was in eerste instantie een zwerver. Hij woonde eerst op een boerderij alvorens Karin hem in haar hart sloot en mee naar huis nam. Tijger was een echte stoere kater en vooral een groot jager.

Het verhaal van FEMMY


Dit is het ontroerende verhaal van Femmy; in november 2009 op 12-jarige leeftijd overleden. Ze was heel ziek - had een tumor in de bijnier, ze was ook doof en bijna blind. Moest Femmy nog wel een zware operatie ondergaan? Meiney heeft het moeilijke maar dappere besluit genomen om haar in te laten slapen omdat ze haar verder leed wilde besparen. Maar ondanks alles twijfelde Meiney nog steeds of ze wel de juiste beslissing had genomen...

Het verhaal van BOB


Op 18 februari 2011 is Bob, de allerliefste en trouwe lieveling van Natasja en haar gezin, overleden aan de gevolgen van een aanrijding. Ze missen hem allemaal vreselijk erg en vragen zich af hoe het nu met hem is. Het verdriet is enorm omdat Bob zo bijzonder was! Graag wil ze weten of hij het goed heeft waar hij nu voort leeft en/of dat er hierna meer is.

 

 

 

Alle leven is waardevol en kwetsbaar, behandel het met respect en liefde! - Arapaho  2009-2015